Szállítószalag, szállítóheveder, hajtószíj, ékszíj, körszíj, fogazott szíj, szállítópálya 

2500 Esztergom, Dobozi M. u. 57.   |   +36 33 402 055   |   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Spirálheveder

777
A műanyag tagos szállítóhevederek alkalmazási területe legfőképp az élelmiszeripar. A moduláris rendszer miatt , könnyen szerelhető és az estleges meghibásodásuk esetén , a javításuk is egyszerűbb a normál műanyag szállítószalagokhoz képest.

Description

A műanyag tagos szállítóhevederek alkalmazási területe legfőképp az élelmiszeripar. A moduláris rendszer miatt , könnyen szerelhető és az estleges meghibásodásuk esetén , a javításuk is egyszerűbb a normál műanyag szállítószalagokhoz képest. Szerkezetük tömör illetve különböző méretű lyukacsos szerkezetű. A lyukacsos szerkezet legfőbb előnye ,hogy a szállítandó terméket hűteni tudjuk ,mert a szalagon történő levegőátfúvással könnyedén hűtjük a szállított termékeket. Nagyobb hűtési intenzitás érdekében nagyobb lyukú hevedereket alkalmaznak. Az egyes szállítási feladatoknál alkalmazott szállítóhevederek lyukacsos szerkezetének nagyágának korlátja , egyértelműen a szállítandő elem geometriájától függ. Részletes technikai információt a letölthető katalógusokban talál.

Szolgáltatások

  • Szállítórendszerek tervezése, kivitelezése
  • Konfekcionálás, bevonatozás
  • Kiszállítás
  • Szaktanácsadás

Kapcsolat

Cím: 2500 Esztergom, Dobozi M. u. 57.
Telefon: +36 33 402 055
Fax: +36 33 402 056
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Adatvédelmi nyilatkozat

Linkedin Skype