Szállítószalag, szállítóheveder, hajtószíj, ékszíj, körszíj, fogazott szíj, szállítópálya 

2500 Esztergom, Dobozi M. u. 57.   |   +36 33 402 055   |   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ingyenes Kiszállítás

Rendeljen 50.000Ft felett február 15-ig termékeink közül és mi országosan INGYENESEN kiszállítjuk Önnek!

Használja ki a lehetőséget és rendeljen még ma!

Cím: 2500 Esztergom, Dobozi M. u. 57.
Telefon: +36 33 402 055
Fax: +36 33 402 056
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Áremelés helyett árgaranciát biztosítunk a Habasit hevederekre!

Spóroljon rengeteg időt és pénzt a Habasit szállítóhevederek beszerzésén
 
Zavarja, hogy gyakran változik a hevederek ára és nem tudja melyik a legkedvezőbb időpont a vásárlásra? Megkönnyítjük a dolgát, mert nálunk mindig a kedvezőbb áron juthat hozzá kiszemelt hevederhez. 
 
A prémium Habasit szállítószalagok magyarországi forgalmazójaként egy igazán különleges ajánlattal készültünk az őszre, melynek előnyei:
 
- Nem kell többet több cégtől ajánlatot kérni, hogy megtalálja a legjobb árat
- Nem kell többet attól tartani, hogy az új beszerzési forrás időben szállít-e
- Nem kell többet aggódnia az esetleges garanciális ügyintézéssel kapcsolatban
 
És, ami a legjobb: valamennyi Habasit szállítóhevederre ÁRGARANCIÁT biztosítunk!
 
Mit jelent az árgarancia nálunk?  
 
Igyekszünk a lehető legjobb árad adni a Habasit Hevederekre, de ha bárhol máshol jobb ajánlatot kap, mint nálunk,  akkor mielőtt dönt kérdezzen meg újra minket, mert valószínűleg tudunk segíteni Önnek!
 
A jó árak mellé garantáljuk, hogy ha a termék megrendelése és számla kiállítása között fogyasztói áremelkedés történik, az Albelt Kft. az ebből származó többletköltséget nem hárítja át! 
 
És miért válasszon Habasit szállítóhevedert?
 
Habasit a szállítóhevederek "Mercedese". Hosszú évek óta a svájci Habasit a szállítóheveder fejlesztése és minősége területén. 
 
Ne várjon tovább! Vegye fel szakértőinkkel a kapcsolatot és kérjen ajánlatot tőlünk!

Futópad szalagok

Futópad szalagot keres? 

Az Albelt Kft kiváló minőségű futópad szalagokat kínál partnerei részére:

 • Antisztatikus
 • Tartós, kopásálló
 • Nem igényel karbantartást
 • Halk és biztonságos haladást ad

Futópad szalagokhoz biztosított szolgáltatásaink:

 • Helyszíni felmérés, szalagcsere
 • A szalagot a kívánt méretben, rövid határidővel legyártjuk, helyszínen felszereljük
 • Partnereink részére 24 órás szerviz ügyeletet biztosítunk
 • Igény esetén mintadarabot küldünk
Kérdése van? Tegye fel bátran szakértőinknek:

Ügyfélszolgálat: +36 33 402 055
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ajánlott termékünk:

Habasit Fittness Line

Szalag típusa: NHE-8EBBV
v = 2,4 mm
lefordulási átmérő: 24 mm
felépítés: PVC/PET
FONTOS: Minden futópad típusnál alkalmazható!

 

Zsanérláncok

Zsanérláncot keres?

Műanyag és saválló zsanérláncok. Egyenesen futó és kanyarodó szállítópályára,gumírozott és sima felületű zsanérláncok. egy és kétrészes meghajtó lánckerekek és szabadonfutó megfordítók. Kiszerelés: standard, 3,1 méteres tekercsekben. A zsanérláncok anyagminősége: szénacél, műanyag (Acetal) illetve rozsdamentes (1.4301)

Szállítóláncok (zsanérláncok, talpasláncok)

A Rexnord cégcsoport számos iparágat lát el erőátviteli és szállítópálya alkatrészekkel. Társaságunk a Rexnord FlatTop magyarországi disztribútoraként egyebek mellett az alábbi kiváló minőségű Rexnord és MCC termékeket kínálja:

 • acél szállítóláncok,
 • műanyag szállítóláncok,
 • talpasláncok és megfogó (gripper) láncok,
 • dobozszállító- és Multiflex láncok,
 • kanyarívek, láncvezetők, fogaskerekek, fordítótárcsák.

Görgők és dobmotorok

Ahol folyamatos anyagmozgatásról van szó, ott elengedhetetlen a megfelelően kiépített szállítópálya és azok fontos elemei, a görgők. Ezek segítségével az áru vagy termék gyorsan és biztonságosan jut el a célhelyre. Fontos, hogy ezek kiépítését és beszerzését mindig a megfelelő szakemberek által végezzük el.

Magánemberként akkor kerülünk kapcsolatba a szállítópályákkal és azok elemeivel, ha munkánk szorosan kapcsolódik az ellátási lánc bármely részéhez, vagy épp a gyártó cégnél dolgozunk. Szemfülesebbek már találkozhattak rövid görgős pályákkal a nagyobb bevásárlóközpontokban, ahol az árleolvasás után erre a kis pályára helyezve végzik a nehezebb termékek (például a rekeszes ásványvíz) mozgatását. A legtöbb iparág már felismerte a szállítópályák hasznosságát, így a vállalatok egyre gyakrabban automatizálják a szállítási folyamataikat az előnyök érdekében. Továbbra is a logisztikai központok a legkiemelkedőbb fogyasztók, de az élelmiszeripar és a mezőgazdaság területein is hasznos eszközzé vált a szállítópálya.

Mit tudunk a szállítógörgőkről?

Többféle típusú, anyagú és méretű görgőket forgalmazunk. A KRAUS kizárólagos disztribútoraként működünk Magyarországon, és emellett forgalmazunk még Interroll, Rolex és Rollven márkákat. Leírásunkban röviden összefoglaljuk a különböző görgők tulajdonságait és előnyeit.

Anyagok

Az általunk forgalmazott szállítógörgők közé tartoznak az acél, alumínium, műanyag és rozsdamentes vagy horganyzott palástú termékek. A megfelelő anyag kiválasztása során a legfontosabb szempont közé tartozik a szállítani kívánt termék átlagos súlya és mérete. Ezután további nem elhanyagolható szempontok következnek, mint például a halk működés, a vízállóság, és a helyigény.

Típusok

Gravitációs görgők

Vagy más néven, szabadon-futó görgők. Asztalokba kerülnek beépítésre, ez biztosítja a termék szállítását. A gravitációs görgők esetében vízszintesen vagy lejtéssel kialakított pályákról beszélhetünk, ahol maga a gravitáció a mozgató erő. A hajtás nélküli görgős pályák jellemzője, hogy a palást hossza általában közel azonos a pálya szélességével.

Hajtott görgők

Ezeket a görgőket egy hajtómű hajtja, ennek segítségével utazik az áru. Ennek előnye, hogy a termék szállítási sebessége fokozatmentesen beállítható. Hajtott görgők közül az alábbi típusúakat forgalmazzuk:

 • bordásszíj hajtású,
 • hosszbordás-szíj hajtású,
 • körszíj hajtású,
 • lánchajtású.

A hajtott görgők előnyei, hogy felhasználásuk igen sokoldalú lehet, kis helyigénnyel és alacsony zajszinttel rendelkeznek. Szintén lényeges előny a por és vízcseppek elleni védelem.  

Kúpos görgő

Többféle szállítási feladat létezik, ezért az egyenes vagy lejtős szakaszok mellett, íves szállítást is alkalmazhatnak egyes vállalatok. Az ívben való szállításhoz úgynevezett ívpályára van szükség, amihez a kialakítás miatt kúpos görgőket kell használnunk. Hajtott és a szabadon futó kúpos görgőket egyaránt forgalmazunk.

A dobmotorok

Funkcióját tekintve a szalagmeghajtás és a szállítószalagos árutovábbítás az elsődleges. A dobmotor egy olyan egység, amely egész keskeny szállítószalagok felépítésére is alkalmas, mindezt a nyomaték csökkenése nélkül. Előnye, hogy teljesen zárt a rendszer, ezért a porral, olajjal és vízzel szemben ellenálló. Halk a működése, gyorsan és egyszerűen üzemeltethető, karbantartás nélkül. Olajtól és kenőanyagtól mentes, anyagát tekintve lehet rozsdamentes acél is, így az élelmiszeriparban tevékenykedők számára is megfelelő választás.

Kérdése van a termékeinkkel kapcsolatban? Tegye fel bátran az elérhetőségeinken!

Szolgáltatások

 • Szállítórendszerek tervezése, kivitelezése
 • Konfekcionálás, bevonatozás
 • Kiszállítás
 • Szaktanácsadás

Kapcsolat

Cím: 2500 Esztergom, Dobozi M. u. 57.
Telefon: +36 33 402 055
Fax: +36 33 402 056
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Adatvédelmi nyilatkozat

Linkedin Skype