Szállítószalag, szállítóheveder, hajtószíj, ékszíj, körszíj, fogazott szíj, szállítópálya 

2500 Esztergom, Dobozi M. u. 57.   |   +36 33 402 055   |   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jogi nyilatkozat

 

Kiadó: ALBELT Kft.2500 Esztergom, Dobozi M. u. 57. Adószám: 111969-2-11 Cégjegyzékszám: Komárom-Esztergom megyei cégbíróság 11-09-005001, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Általános szabály:

Az Albelt Kft. oldalára történő belépés és a honlap használata kizárólag az alábbi kikötésekkel, megszorításokkal és feltételekkel összhangban megengedett.

Szerzői jog:

A weblap valamennyi részével együtt (szöveges információk, adatok, képek) szerzői jogvédelem alá esik. A szerzői jogvédelem törvényének szűk határain kívül történő mindenféle engedély nélküli alkalmazás tilos és büntetendő. Ez különösen érvényes a sokszorosításra, fordításra, mikrofilmezésre és elektronikus rendszerekben történő feldolgozásra.A csatolt, hivatkozott honlapok tartalmáért azok kiadói felelősek.

Adatvédelem – a személyes adatok gyűjtése és használata:

Személyes adat:

Személyes adatnak minősülnek azok az adatok, melyek alapján azonosítani tudjuk Önt. Ilyenek: az Ön neve, címe, telefonszáma és e-mail címe.

Elkötelezettség:

Az Albelt Kft. számára, valamint üzletmenete bonyolításához fontos, hogy megvédjük és bizalmasan kezeljük a honlapra érkezők személyes adatait. Reméljük az alábbiakban kifejtett információk segítségére lesznek abban, hogy megértse, az Albelt Kft. milyen információkat gyűjthet össze, azokat milyen módon használhatja és védi.

Adatkezelés:

Az Albelt Kft. tiszteletben tartja honlapja látogatóinak személyhez fűződő jogait, ezért az adatkezelés során a vonatkozó hatályos jogszabályok – különösen az 1992. LXIII. tv. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. tv. az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, továbbá az 1995. évi CXIX. Tv. a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről – előírásait maradéktalanul figyelembe veszi.Az Albelt Kft. csak olyan adatokat rögzít, melyeket Ön önkéntesen ad meg. Amennyiben megosztja velünk személyes adatait egyben, felhatalmaz minket arra, hogy ezeket az információkat a következő célokra felhasználjuk:
  • termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos promóciós célokra (tájékoztató anyag küldése, ajánlások, bemutatkozó levél)
  • saját, belső kutatások, kérdőívek lekérdezésére, melyek a fogyasztói igények jobb megértését teszik lehetővé számunkra.

Biztonság:

Az Albelt Kft. minden elvárható lépést megtesz az Ön személyes adatainak védelme érdekében és igyekszik azokat pontosan megőrizni, lehetőség szerint frissíteni. Az adatokat védjük a jogosulatlan hozzáféréstől vagy jogosulatlan közléstől.

Kérdések és észrevételek:

Amennyiben kérdései, illetve megjegyzései vannak az Albelt Kft. adatvédelmi és általános irányelveivel kapcsolatban (pl.: kezelt személyes adatairól tájékoztatást kér, vagy azok helyesbítését kéri, esetleg kéri azok korlátozását, megtiltását) kérjük lépjen kapcsolatba velünk az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  címen és a „Tárgy” sorba ezt írja: adatvédelem.

A változtatás joga:

Az Internet fejlődésével, illetve a jogi környezet folyamatos változásával párhuzamosan az Albelt kft. irányelvei is változhatnak. Az adatvédelmi irányelveket érintő változásokat ezen az oldalon fogjuk közzétenni.


Értékelés:
(1 szavazat)

Termékek

Szolgáltatások

  • Szállítórendszerek tervezése, kivitelezése
  • Konfekcionálás, bevonatozás
  • Kiszállítás
  • Szaktanácsadás

Kapcsolat

Cím: 2500 Esztergom, Dobozi M. u. 57.
Telefon: +36 33 402 055
Fax: +36 33 402 056
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Adatvédelmi nyilatkozat

Linkedin Skype